Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Алиса Нестеренко
|
Написане: 24 квітня 2025 00:18 Початкове запитання | |
|
Я довго вагалася, чи варто взагалі замовляти послуги просування, бо начиталась різного. Але коли вирішила спробувати LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-instagramm/kupiti-pidpisnikiv-v-instagram/ то не пошкодувала. Все пройшло дуже акуратно: підписники додавались поступово, сторінка виглядала природно, без штучного накручування. За пару тижнів у мене з’явилося багато нових фоловерів, які реально лайкають і пишуть коментарі, а не просто "мертві душі".
Особливо сподобалось, що можна вибрати саме свою тематику і цільову аудиторію. Я веду сторінку про handmade, і після просування на неї почали підписуватись дівчата, які справді цікавляться цією темою. Дуже вдячна LikeStorm за результат, тепер навіть замовлення зросли. Якщо хтось теж вагається — я точно раджу спробувати. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 218/500 |
server load: 11% |
Freeboard.at |
server time: 0.13s |
board activity: 9422 |
|